Hansen Lifecare.

Zâmbete frumoase pentru copiii cu dizabilități

Asociația HANSEN LIFECARE este o organizație neguvernamentală și independentă, înființată în 2017, ce are drept obiectiv creșterea performanței actului medical în domeniul stomatologic și acordarea de asistență stomatologică completă și gratuită copiilor cu dizabilități sau nevoi speciale.

În cei 5 ani de la înființare, Asociația noastră și-a desfășurat activitatea pe două direcții principale:

Educație.

Am organizat o serie de activități cu scop educative, privitoare la îmbunătățirea sănătății orale a acestor pacienți și la necesitatea de a acorda asistență stomatologică pentru copiii cu dizabilități și nevoi speciale.

Tratamente propriu-zise

Prin generozitatea unor sponsori, Asociația HANSEN LIFECARE a desfășurat programe practice, de acordare gratuită a tratamentului stomatologic complet pentru copii afectați de Sindromul Down.

În ultimii ani, am observat interesul crescut și implicarea societății civile în reducerea discriminării și integrarea efectivă în mediul școlar a copiilor cu dizabilități și nevoi speciale. Odată cu această tendință binevenită de incluziune, a crescut și cererea privind îngrijirea medicală și stomatologică a copiilor cu dizabilități, în general, precum și a celor afectați de Sindromul Down, în particular.
Salutăm această ameliorare la nivel social și ne menținem obiectivul asumat încă de la înființarea Asociației, acela de a oferi copiilor tratamente performante, care să-i ajute să-și mențină sănătatea și care să le faciliteze integrarea.

Parteneri